≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Podpis memoranda s ROTARY klub Most

V pondělí  23. 9. 2024 podepsali prezident ROTARY klubu Most Milan Machovec a předseda  Okresní hospodářské komory Most Rudolf Jung „Memorandum o vzájemné spolupráci“. Toto memorandum vyjadřuje vzájemný respekt a uznání působení partnerů v regionu tak, že OHK Most považuje ROTARY za významnou celosvětovou organizaci s dlouholetou tradicí, která zajišťuje humanitární a vzdělávací projekty, podporuje vysoké etické zásady ve všech oblastech života, včetně napomáhání vzájemnému porozumění a v tomto duchu uznává a oceňuje regionální složku „ROTARY klub Most“.

 

„ROTARY klub Most“ uznává Hospodářské a obchodní komory za tradičního reprezentanta podnikatelského prostředí, které již od druhé poloviny 17. století hrály nezaměnitelnou partnerskou roli ve formování podnikatelského prostředí a jeho vztahu k zákonodárným a správním opatření států. Uznává a oceňuje regionální působení Okresní hospodářské komory Most, jako regionální složky zákonem zřízené Hospodářské komory ČR.

 

Obecným cílem tímto deklarované spolupráce partnerů je navázat aktivní vzájemnou spolupráci a podporovat se při formování filosofie věcného a ekonomicky zajistitelného rozvoje v regionu, včetně podpory podmínek pro sociální smír, podpory humanity a vzdělanosti.

Copyright © 2024 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST