≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Business & Professional Women CR

🌐AKCE | 💛ČLENSTVÍ | 📸 FOTOGALERIE Zobrazit email v prohlížeči
Equal Pay Day 2024, hlavní projekt veřejně prospěšné organizace Business & Professional Women CR, který má za cíl posilovat ekonomickou bezpečnost žen, byl nabitý PŘÍLEŽITOSTMI a my děkujeme všem těm, kteří se zúčastnili. Díky vám letošní jubilejní 15. ročník zaznamenal úctyhodnou účast a zlomil i několik rekordů – 812 účastnic a účastníků, 36 vystupujících z celého světa v rámci čtvrteční konference, 78 mentorek a 2 180 registrací, které využily příležitost být součástí největšího speed mentoringu v České republice. Páteční Empower Day navíc nově nabídl celkem osm speciálně zaměřených zón plných podnětů a inspirace k osobnímu rozvoji včetně Expo zóny s oblíbenými stánky. 
Velké díky patří generálnímu partnerovi konference Philip Morris, generálnímu partnerovi Empower Day Skupině ČEZ, hlavnímu mediálnímu partnerovi TV Nova, odbornému partnerovi Rovná odměna a dalším partnerům, kteří nás podpořili.
Kampaň v médiích Equal Pay Day se i letos těšil mimořádnému zájmu médií. Dva televizní štáby, TV Nova a České televize, pokrývaly konferenci a zprostředkovaly svým divákům živé vstupy, Události ČT pak přinesly ještě reportáž k tématu rovnosti odměňování mužů a žen. Během celé kampaně jsme publikovaly přes 64 rozhovorů a odborných článků, jako například tento rozhovor pro iDnes.cz. Jaká byla konference a co na ní mimo jiné zaznělo se dozvíte i z naší tiskové zprávy.
Fotogalerie jsou hotové! Najděte si svoji top fotku Připomeňte si atmosféru obou dnů prostřednictvím 📸 fotek z konference a z jednotlivých zón. Pokud se na fotografiích najdete, klidně si je stáhněte a pochlubte se jimi na sociálních sítích: 📸Mentoringová zóna | 📸 FINdependence zone by Raiffeisenbank | 📸 Wellbeing zóna Levandulové údolí | 📸 Teens zóna | 📸 Koučink zóna | 📸 Zóna duševního zdraví | 📸 Work life balance zóna – ROSSMANN | 📸 Expo zóna.
Záznam z konference 🎥 Podívejte se na videozáznamy jednotlivých vystoupení a také se přihlaste k odběru našeho YouTube kanálu, kde pro vás chystáme desítky zajímavých rozhovorů s osobnostmi konference. PODÍVÁM SE NA VIDEA Katalog online 📖 Jako každý rok i letos jsme pro vás připravily katalog z konference. Prolistujte si jej online a připomeňte si všechny osobnosti letošního Equal Pay Day. PROHLÉDNU SI KATALOG Vstupenky na 2025 v prodeji 📍 Poznamenejte si datum 16. ročníku 25.-26. 3. 2025. Můžete se stát PARTNEREM akce a být součástí celoroční kampaně, nebo již dnes pořídit Early Birds vstupenky pro sebe či svůj tým. CHCI SVOU VSTUPENKU JIŽ DNES
Pomáháme ukrajinským ženám a mladým lidem zapojit se do práce Řešíte nedostatek zaměstnanců? Hledáte nové talenty? Nabídněte práci ukrajinským ženám a mladým lidem, kteří jsou připraveni zapojit se do pracovního procesu. Řada z nich disponuje vysokoškolskými tituly, jsou ochotní a připravení se učit, začlenit se do společnosti a stát se finančně nezávislými. Pro tento účel jsme spolu s expertkami ze Středoevropské iniciativy (CEI) připravily výzvu,  kterou si můžete přečíst zde nebo stáhnout přes QR kód:
CEI výzva v AJ CEI výzva v ČJ
Komunita firem podporujících rovné příležitosti se rozšiřuje
Srdečně vás zveme na naše další setkání komunity Women’s Empowerment Principles (WEPs) s názvem Champions of change. Uskuteční se dne 28. 5. 2024 v krásných prostorách společnosti Allianz, která se stane dalším signatářem.
Co vás čeká?  Uvítání od Petra Hrbáčka, člena představenstva Allianz a Lenky Šťastné, prezidentky BPWCR Equality means business – novinky z WEPs od Radmily Pinkavové Jirkovské, BPW European Taskforce Lead  Jiří Rusnok, bývalý předseda vlády a guvernér ČNB vysvětlí, proč potřebujeme investovat do žen Krok za krokem k rovným příležitostem: Příběhy úspěchu v Allianz představí HR ředitelka Eva Koubíková a obchodní ředitelka Alena Pomahačová Slavnostní přistoupení společnosti Allianz k WEPs Networking   Připojte se ke komunitě firem, které sdružujeme kolem projektu UN Global Compact a UN WOMEN ve snaze zlepšovat postavení žen v práci, vytvářet podmínky pro jejich plnou realizaci a uplatnění jejich talentů. Zjistěte, proč byste se k nám měli přidat i vy.
CHCI SE ZÚČASTNIT
Nenechte si ujít jarní setkání a módní přehlídku s Ivanou Follovou a Dagmar Peckovou
15. 5. budete mít jedinečnou příležitost nahlédnout do ateliéru známé módní návrhářky Ivany Follové a osobně se setkat i s operní pěvkyní a herečkou Dagmar Peckovou, pro kterou právě Ivana Follová navrhuje modely. Přijďte za námi do společnosti výjimečných žen do Ateliéru if…, kde Ivaniny reprezentativní modely předvedou dámy z řad Business & Professional Women a našich hostů.
CHCI PŘIJÍT
Business & Professional Women CR na United Islands
3. a 4. 5. nás můžete zastihnout na 21. ročníku festivalu United Islands of Prague, multižánrovém hudebním festivalu, který je zároveň oslavou 20 let Česka v Evropské unii. V pátek se od 14:00 hodin zastavte u našeho stánku na Střeleckém ostrově na kus řeči a třeba i voda přijde vhod.   V sobotu v 11:00 tamtéž pak nezmeškejte představení naší organizace a vystoupení Nozizwe & Ubuntu Choir na Stage Radio1.   Vstup na festival je zdarma.
Nový projekt ScrollOff – hledáme účastníky do výzkumu Máte zkušenosti s nenávistnými projevy na sociálních sítích zaměřenými vůči ženám? Pracujete s mladými lidmi ať již jako psycholog, sociální pracovník, učitel, nebo někoho takového znáte? Hledáme účastníky do výzkumu, máte-li zájem o spolupráci, ozvěte se nám na klara.smolova@bpwcr.cz. Více o projektu se dočtete zde.
HR forum, mediální partner letošního Equal Pay Day, zve na HR Know How konferenci, unikátní příležitost setkání 200+ HR profesionálů, manažerů a majitelů firem, jež povedou diskuzi na téma spolupráce pěti generací a vlivu digitalizace a umělé inteligence na pracovní trh.
Tento obsah vzniká díky podpoře komunity.
Podpořit nás můžete i vy. Zapojte se jako:
💃 Členka 💝 Dárce
🤝 Firemní partner/ka



                    

Líbí se vám vzdělávání a mentoring, které děláme? Podpořte naše aktivity formou daru.


Prostředky z transparentního účtu budou využity na podporu vzdělávání žen,
pro které jsou finanční náklady na vzdělávání překážkou osobního rozvoje.
Copyright © 2024 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST