≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

RHK Brno

Vážení členové OHK Most,

zasíláme Vám k Vašemu případnému využití doplňující informace ohledně možnosti zapojení se do kooperační platformy Kontakt-Kontrakt, která propojuje výhody veletržní účasti a stále populárnějšího matchmakingu: dvoustranných setkání s přesným časovým harmonogramem pro vystavovatele a návštěvníky v termínu 10. – 13. 10. 2023 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o tradiční akci RHK Brno, organizovanou ve spolupráci s českými a zahraničními partnery ze sítě Enterprise Europe Network, dalšími institucemi podporujícími podnikání a společností Veletrhy Brno, které se pravidelně účastní cca 250 firem z více než 20 zemí světa (přibližně polovina bývá z ČR).

Princip je velmi jednoduchý: Každý zájemce (působící v oborech z nomenklatury MSV) se zdarma zaregistruje na webovém portále ZDE, kde vyplní svůj firemní/organizační profil a popíše nabízený či poptávaný typ spolupráce (produkt, služba, partnerství,…) . Registrační profily jsou následně zveřejněny v online katalogu, ve kterém si přihlášení účastníci vybírají protějšky, které mohou požádat o společné setkání. Druhá strana pak může schůzku buď potvrdit, anebo odmítnout. Přijaté schůzky se uskuteční během MSV dle vlastní časové dispozice indikované v přihlašovacím formuláři.

Jako návštěvníci mohou firmy pro tato jednání využít jednací expozici RHK Brno v pavilonu A1, pokud vystavují, tak lze tyto schůzky sjednat přímo na jejich stánku (ve vazbě na lokaci uvedenou v registračním profilu). Během čtyř dnů tak lze absolvovat až 40 předem domluvených jednání na konkrétní datum i čas a rovněž navštívit nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě – součástí balíčku je rovněž volná vstupenka na MSV.

S pozdravem

Ing. Jiřina Pečnerová

ředitelka úřadu OHK Most

Copyright © 2023 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST