≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje

Chceme Vás ocenit!

Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje společně s Ústeckým krajem a Radou kvality ČR vyhlašuje šestý ročník soutěže:

 Cena hejtmana za společenskou odpovědnost
 za rok 2021

 Tři pilíře = tři oblasti, které naplňujete. Staráte se o své zaměstnance, uvědomujete si dopady své činnosti na přírodu, sledujete své ekonomické dopady na lokální i národní úrovni. A to vše nad rámec svých povinností? Pak je tato regionální soutěž určená právě pro vás!

 

Soutěž je vyhlášena pro podnikatelské subjekty, obce i pro veřejný sektor (školy, úřady, neziskové a příspěvkové organizace, nemocnice apod.), které působí na území Ústeckého kraje.

Podrobné informace o soutěži, přihlášku a dotazník naleznete níže.

Budete vidět!

Ocenění není jediná věc, kterou si můžete odnést. Kromě inspirace a kontaktů pomůžeme s medializací Vaší organizace. Ta probíhá formou tiskových zpráv na partnerských webech, sdíleném sociálním prostředí a samozřejmostí je uveřejnění v periodikách.

Pro účast v soutěži zašlete vyplněnou přihlášku a dotazník nejpozději do 16. 10. 2022 na e-mailovou adresu: sekretariat@hsr-uk.cz nebo poštou na adresu: Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje, tř. Budovatelů 2532, 434 01 Most.

 

Další informace o soutěži a o tématu společenské odpovědnosti v Ústeckém kraji naleznete zde: www.csrportal.cz,  www.kr-ustecky.cz, www.hsr-uk.cz

 CSR 2021 – vyhlášení

Statut

Prirucka

Prihlaska

dotaznik_podnikatelske_subjekty

dotaznik_mikropodnikatele

dotaznik_NNO

dotaznik_obce


Budeme velmi potěšeni, pokud se rozhodnete přihlásit do soutěže. Pokud by bylo cokoliv nejasného, rádi vysvětlíme a pomůžeme. Uzávěrka soutěže je 16. 10. 2022.

 

Těšíme se na případnou spolupráci.

 

 

Ing. Edita Kovaříková

tajemnice

Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje (HSR-ÚK)

tř. Budovatelů 2532

434 01 Most

Tel: 476 206 859

Mobil: 792 336 291

E-mail: sekretariat@hsr-uk.cz

Copyright © 2022 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST