≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

BUSINESS & PROFESSIONAL WOMEN CR, Z. S.

Milé dámy, přejeme vám krásný Mezinárodní den žen. 🌺 
Letos vnímáme tento den jako velmi důležitý, OSN ho ustanovila jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj. 🕊

Cítíme, jak je důležité pro naši psychickou pohodu potkávat se, diskutovat, podporovat se a sdílet svoje starosti, radosti i sny. Vzájemná podpora a udržení hodnot, na kterých celý život pracujeme vnímáme jako stěžejní. 🌱

 

Mentoringový den Equal Pay Day je pro takováto setkání tradičním prostorem. Již dávno jsme naplánovaly kampaň 1+1 k datu MDŽ, abychom vám daly příležitost užít si den společně a sdílet zážitky, energii, motivaci i získat nové informace. Jak moc dobře to sedí na aktuální situaci, nikdo z nás netušil. S pokorou a myšlenkou na křehkost míru a svobody chceme upevňovat hodnoty, o které dlouhodobě usilujeme. Je třeba pokračovat. Je třeba posouvat hranice rovnováhy, kde ženy hrají svou padesátiprocentní roli. Věříme, že vyrovnané zastoupení žen v rozhodovacích funkcích by posílilo bezpečí a budoucnost národů.

Přidejte se k nám. V týdnu od 7. – 13. března 2022 můžete pořídit vstupenku

na mentoring a online mentoring v akci 1+1.

 

OBJEDNAT VSTUPENKU 1+1

 

🥳 A nejen to! Ke stejnému dni, tedy k 8. březnu 2022 pro vás otevíráme možnost registrovat se přímo k mentorkám, ke kulatým stolům i na online mentoring. Tadá! Registrace spuštěny!

 

Registrace k mentorkám 

 

Máte přítelkyni, kolegyni nebo sousedku z Ukrajiny? Moc rády jí mezi námi uvítáme a poskytneme vstupenku na mentoring zdarma, stačí jen napsat email na sekretariat@equalpayday.cz. Řada kulatých stolů probíhá v angličtině a kvalitní pracovní kontakty mohou pomoci k jejich důstojnému pracovnímu zapojení a ekonomické soběstačnosti.

Co dalšího jsme s týmem připravily? 

☑️ Přehledný harmonogram s tématy mentorek pěkně podle časů.

☑️ Již 71+ osobností prezentuje své téma na webu Equal Pay Day. Podívejte se, kým se necháte letos inspirovat. A také mentorky už můžete na webu filtrovat podle časů.

☑️ Krok za krokem, jak budou probíhat 3 dny na Equal Pay Day – Program 2022.

☑️ Akce naživo má své výhody. Budete moci ochutnávat opojnou kávu Löfbergs a kvalitní čaje Ahmad Tea, otestovat výrobky I love Hummus a Danone a popíjet nealko od společnosti Maspex, Birell a Mattoni. Děkujeme partnerům za podporu.

☑️ Na 1.3. 2022 letos vyšel Den rovnosti odměňování, který reflektuje aktuální číslo rozdílu v odměňování žen a mužů – 16,4%. Více čtěte v tiskové zprávě, nebo u našich mediálních partnerů.

 

Staly jsme se partnerkou webináře Byznys kafe s VLTAVA LABE MEDIA 
Aktuální díl na téma Inflace s ekonomkou Markétou Šichtařovou. Série webinářů spojuje příjemné s užitečným. Umožní vám v klidu si vypít kávu a zároveň nabídne zajímavé informace ze světa byznysu, online, HR, marketingu, e-commerce, osobního rozvoje a mnohých dalších odvětví. To vše v podání profesionálů, kteří jsou prověřeni dlouhodobou zkušeností a úspěchy v oboru.

Blesk pro ženy je skvělá kamarádka, která vás nikdy nenechá ve štychu! Předplatné totiž pořídíte za staré ceny a ušetříte proti ceně na stánku. Navíc získáte dárek.

 

Představujeme ženy, které stojí za to znát 

#wonderwoman

Ivana Tůmová – Mondelez je prostě můj osud.

Zuzana Lošáková – #HereToBeHeard 💪 10 319 hlasů pro plný potenciál žen ve společnosti.

Drahomíra Mandíková – Kdy jindy, než teď, kdo jiný než my? 

Helena Horská – Vývoj naší společnosti mi není lhostejný.

Copyright © 2022 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST