≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

BUSINESS & PROFESSIONAL WOMEN CR, Z. S.

 

Milé dámy, vážení pánové,

někdo se možná na začátku roku trochu rozkoukává, pro nás to ale neplatí. S energií načerpanou během vánočního “volna” pokračujeme v práci na všech našich projektech. Letos nás toho čeká opravdu hodně. Není tedy čas ztrácet čas!

 

V lednu se zase naplno roztáčí kola projektu Empowering Women 4. A dobrou zprávou je, že stále je ještě šance se do něj zapojit. Proto máte-li ve svém týmu talentované ženy, kterým byste rádi pomohli v jejich nových manažerských rolích, nebo je na ně připravili, “pošlete” je mezi nás.

V pátek 28. 1. 2022 se s mentees o svoje zkušenosti podělí Corporate Affairs Director Central Europe ve společnosti Mars Czech Zuzana Lošáková a Communication and Corporate Affairs Director GSK Libuše Kyzlinková. Jakým tématům se budou věnovat? “Každý den buďte lepší verzí sebe samé.” a “Změna jako nezbytná součást našich životů a jak ji zvládat.”

Na startu je i 2. ročník úspěšného projektu Akademie pro začínající podnikatelky (AWE), který organizace Business & Professional Women CR realizuje za podpory Velvyslanectví USA v ČR. Zájem o účast v AWE je opravdu velký a to nám dělá velkou radost. Dorazilo totiž 112 přihlášek od aktivních začínajících podnikatelek, které se rozhodly svůj podnikatelský projekt posunout na vyšší level. Na základě předložených podnikatelských projektů jsme vybraly 45 z nich, které se budou moci do studia pustit. A my se na ně už moc těšíme. #AWEnergized    #AWEinCzechia

 

Na plné obrátky jedou přípravy dubnového Equal Pay Day 2022. Jste zvědaví, na jaké osobnosti se v Clarion Congress Hotel Prague můžete těšit? Už se to rýsuje, takže už vám můžeme poodhalit první známá jména.

Máme velkou radost, že pozvání vystoupit v pátek 8. dubna 2022 na konferenci přijala Helena Horská, hlavní ekonomika Raiffeisenbank a Adriana Jahňáková, General Manager LEGO CZ/SK.

Zajímavé osobnosti nám přibývají každým dnem, a to i mezi mentorkami pro energizující Mentoringový den 9. dubna 2022! Už dnes si tak můžete vybírat mentorky a témata, které vás zaujmou a kterými se chcete nechat inspirovat.

Začít můžete třeba hned teď. Seznamte se s ambasadorkami 13. ročníku Equal Pay Day Zuzanou Lošákovou  a Drahomírou Mandíkovou.

 

Ještě nemáte svou vstupenku na tuhle jízdu plnou pozitivních impulsů, nových myšlenek a nabitou neskutečně silnou energií? Žádný problém, ještě do konce ledna máte šanci si ji pořídit za zvýhodněnou cenu předprodeje.

 

CHCI SVOU „JÍZDENKU“

Program letošního Equal Pay Day bude bohatší i díky projektu “Equal Pay Day conference going international!”. Díky grantu, který se nám podařilo získat od Central European Initiative, můžeme na akci pozvat 14 osobností z partnerských zemí Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Maďarsko, Severní Makedonie, Polsko, Srbsko a Slovensko. Inspirace a energie ze zahraničí je tedy na cestě.

 

Velkým cílem naší organizace, který vnímáme jako poslání, je propagace témat týkajících se rovného odměňování, rovných příležitostí. Jsme rády, že se nám daří ve veřejném prostoru upozorňovat na problémy, které tu jsou, a propagovat projekty zaměřené na podporu žen v jejich ekonomické nezávislosti i profesní realizaci.

Je i pro vás toto důležité téma? Pak by vám neměl uniknout rozhovor s prezidentkou Business & Professional Women CR Lenkou Šťastnou v podcastu Aktuálně.cz, ani na stránkách online magazínu Luxus.cz.

 

POSLECHNOUT SI PODCAST
PŘEČÍST SI ROZHOVOR 

 

Nestihli jste prosincový networkingový oběd s Kamilou Paličkovou? Nevadí! S touto úžasnou ženou se můžete setkat ve čtvrtek 20. 1. 2022 od 18 hodin v Art-n-coffee v rámci
1. Setkání Redline cestovatelů za zvířaty.Čeká vás setkání nejen s Kamilou, ale také s Markem Žďánským, chovatelem goril, který jistě prozradí něco o své knize “Gorilí táta”. Popovídat si budete také moci s lidmi, kteří s Redline expedition již vyrazili na cesty za zvířaty.Pokud se rozhodnete dorazit, potvrďte svou účast na mail travel@redlinexpedition.com.

 

Kdy se můžeme potkat?

 

20. 1. 2022 – 1. setkání Redline cestovatelů za zvířaty

 

28. 1. 2022 – Mentoringový program Empowering Women 4

 

7. 2. 2022 – Kavárna BPWCR

 

22. 2. 2022 – Mentoringový program Empowering Women 4

 

DĚKUJEME NAŠIM FIREMNÍM PARTNERŮM

 

Copyright © 2022 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST