≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Business & Professional Women CR z.s. – Pojďme slavit a potkávat se

Milé dámy, vážení pánové,

polovina prázdnin je za námi a my už pilně pracujeme na akcích a projektech, které nás po prázdninách čekají. A nebude jich málo. Budeme tak mít řadu příležitostí se společně setkat, mluvit o důležitých tématech a posouvat se vpřed. A začneme rovnou oslavou –  BPW International totiž slaví 91. výročí svého založení.

 

Oslava 91. výročí BPW International
Přijměte tedy naše pozvání na neformální oslavu, která se uskuteční ve čtvrtek 26. srpna od 17,00 v prostorách Kavárny Adria (Národní 40/36, Praha 1).
Chci slavit s BPWCR

 

Budeme moc rády, když ve svém šatníku najdete nějaký žlutý kousek nebo doplněk a přijdete si s námi připít na další úspěšný rok organizace, která navazuje na odkaz české političky, senátorky a organizátorky československého a mezinárodního ženského hnutí Františky Plamínkové.

 

Ve čtvrtek 16. 9. 2021 nás pak čeká další ze série networkingových obědů nabízejících příležitost vzdělávat se a rozšiřovat síť kontaktů. Hostkou bude tentokrát Tereza Zavadilová, spoluzakladatelka a CEO serveru newstream.cz a bývalá dlouholetá šéfredaktorka deníku E15.

 

ical     Google    outlook

 

Nezapomeňte, na oběd je potřeba se registrovat. Po registraci vám zašleme informace k platbě, kterou je potřeba uhradit nejpozději do 3 dnů před konáním akce.

 

Chci se registrovat na oběd

 

Máte kamarádku nebo kolegyni, které by se mezi námi mohlo líbit? Vezměte ji s sebou!

 

Předprázdninový networkingový oběd byl skvělý. Po dlouhé době jsme se opět viděly naživo a mohly se zamyslet nad tím, co jsme v uplynulém roce zažily. Svým pohledem k tématu přispěla i Eva Primus Kovandová, ředitelka kanceláře představenstva Hospodářské komory Praha 1, která byla jeho hostkou.

 

Těšíme se na viděnou na obědě.

 

Dobrá zpráva pro ženy na mateřské či rodičovské dovolené z Prahy 4, které na sobě chtějí i v tomto životním období pracovat, aby se po skončení mateřské mohly hladce vrátit do práce.

 

Mentoring Praha 4
Třetí cyklus programu “Mentoring Praha 4” se, i díky finančnímu přispění Městské části Prahy 4, rozběhne již 14. září 2021, a to prvním setkáním v prostorách NUSELSKÉ RADNICE. Čeká nás setkání s Kateřinou Reichertovou, zakladatelkou projektu Digiškola.
Chci se zapojit

 

Další setkání jsou naplánována na 19. 10. a 9. 11. 2021.

Chcete se samy přihlásit nebo máte ve svém okolí ženu, maminku, pro kterou by byla účast v tomto projektu vítanou vzpruhou a pomocí? Dejte jí o nás vědět a nebo se rovnou registrujte!

 

Popularita speed mentoringu stále stoupá, což nám dělá velkou radost. Příležitost zažít ho budete mít hned v říjnu. Ve dnech 6. a 7. října 2021 se uskuteční již 10. ročník odborného veletrhu HR Days, a BPWCR na něm rozhodně nebude chybět. Stejně jako při uplynulých ročnících zajišťuje náš tým a členky a členové jako mentorky a mentoři v rámci veletrhu mentoringovou zónu.

 

Vstup na veletrh je po registraci zdarma a k mentorkám se budete moct registrovat už od neděle 15. srpna 2021. Nepropásněte tedy svou šanci načerpat zkušenosti, rady a tipy od  členek Business & Professional Women CR, které mají chuť se o ně s vámi podělit.

 

Chci se registrovat na mentoring

 

Women in the Media
Projekt Business & Professional Women CR na podporu zvýšení počtu žen v rozhodovacích pozicích v kreativním průmyslu Women In the Media (WOMED) byl úspěšně zakončen. O červnovém slavnostním zakončení jsme už informovaly. Podobné akce se konaly i v dalších zemích partnerů, kteří se do projektu zapojili. Podívejte se, jak akci připravili naši partneři.

 

Do svých kalendářů si už dnes, pokud jste to ještě neudělali, zapište termín dalšího ročníku úspěšné mezinárodní akce Equal Pay Day, který nás čeká ve dnech 8. až 10. dubna 2022 v Clarion Congress Hotel Prague.

 

ical    Google   outlook

 

Kalendář plánovaných akcí BPWCR

 

26. 8. 2021 – Oslava výročí založení BPW International

 

13. 9. 2021 – Klubové setkání – Kavárna BPWCR

 

14. 9. 2021 – Mentoring pro Prahu 4 s Kateřinou Reichertovou

 

16. 9. 2021 – Networkingový oběd s Terezou Zavadilovou

 

6. a 7. 10. 2021 – HR Days

 

11. 10. 2021 – Klubové setkání – Kavárna BPWCR

 

19. 10. 2021 – Setkání – Mentoring pro Prahu 4

 

21. 10. 2021 – Networkingový oběd

 

Nakupujete on-line? A věděli jste, že nás tím můžete podpořit, aniž by vás to cokoliv stálo?

 

Pomocník promění vaše běžné nákupy na internetu na dobrý skutek. Přidejte si givt Pomocníka a jako organizaci, kterou chcete podpořit, zadejte Business & Professional Women CR. S givtím Pomocníkem pak můžete nakupovat přes internet, jak jste zvyklí, ale část peněz z vaší objednávky půjde na podporu dalšího vzdělávání žen. Důležité je, že při tom neplatíte nic navíc a Pomocník vás vždy upozorní na možnost přispět tam, kde je to možné. Děkujeme Vám 😊

 

Děkujeme firemním členům za zapojení do našich projektů!

 

Těšíme se na spolupráci s vámi.

Tým BPWCR a

Lenka Šťastná
prezidentka BPWCR
lenka.stastna@bpwcr.cz
www.bpwcr.cz www.equalpayday.cz

 

Copyright © 2021 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST