≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

BUSINESS & PROFESSIONAL WOMEN CR Z.S. – Ke změně stačí málo. Pusťte se do toho s námi!

 

Milé dámy, vážení pánové,

konference Equal Pay Day 2021 přinesla tradičně řadu zajímavých příběhů a myšlenek úzce spjatých s tématy, která jsou pro nás v Business & Professional Women CR klíčová. Získaly jsme řadu impulsů k další práci, díky nimž víme, že zasazovat se o změnu vnímání postavení a vlivu žen ve společnosti  má smysl. Jen tak se nám totiž bude dařit ve veřejném prostoru prosazovat téma ekonomické nezávislosti žen a s ním související rovné odměňování a příležitosti.

 

Chcete se i vy zapojit a přispět ke změně? Přidejte se k nám a staňte se členkami naší organizace. Získáte příležitost stát se součástí projektů, které tvoří společnost, v níž mizí zažité nefunkční stereotypy a ženy získávají příležitosti v souladu se svými schopnostmi.

 

Chci se stát členkou BPWCR

 

Rozvíjet všechny naše projekty, včetně toho největšího, kterým je Equal Pay Day, se nám daří díky firemním partnerům. Stavíme na dlouhodobých a férových vztazích a jsme velmi rády, že máme takové partnery, jako je například společnost Mary Kay, která je již 12 let partnerem Equal Pay Day. Bude nám ctí, pokud se k nám připojí i vaše firma.

 

Zajímá mě firemní členství

 

Stávající členky BPWCR mají v současné době jedinečnou šanci stát se členkami jedné z 12 pracovních skupin, které byly ustaveny na Valném shromáždění v rámci celosvětové konference Business & Professional Women International. Získají tak aktuální informace a kontakty z různých zemí a mohou významně podpořit svou expertízu.

 

Chci se zapojit

 

V pondělí 10. 5. 2021 se uskuteční další ze série Klubových setkání, tentokrát s poditulem “Ke změně stačí málo”.  Zaměříme se zejména na diskuzi ohledně aktivit a plánů BPWCR. Probereme, jak ještě lépe a efektivněji posouvat naše témata vpřed, jak více povzbudit debatu o nich ve veřejném prostoru. Registrovat se můžete ZDE.

 

Nemohli jste se letos zúčastnit konference Equal Pay Day 2021 a mrzí vás, že jste tak přišli o zajímavá vystoupení inspirativních osobností? Nevadí, hlavní myšlenky jsme pro vás shrnuly do Ohlédnutí za 12. ročníkem.

 

Ohlédnutí za EPD 2021
Záznam z konference

 

Máte chuť načerpat i onu pozitivní energii a inspiraci, která mezi námi během celých 7 dní proudila? Podívejte se na záznamy jednotlivých vystoupení, které pro vás postupně připravujeme. Zakoupením záznamu podpoříte aktivity BPWCR.

 

Buďte vidět s BPWCR – oslovte svou nabídkou v Katalogu Equal Pay Day 2021 komunitu aktivních a úspěšných žen. Využijte šance a posilte svou image firmy přátelské ženám.

 

Ve čtvrtek 6. 5. 2021 vás opět čeká další díl naší livestreamingové talkshow BPWCR Live. Pozvání Kataríny Krajčovičové tentokrát přijala generální sekretářka Českého svazu házené, networkerka a mentorka Šárka Drozdová.

 

O koučinku a životě
Srdečně Vás zveme na slavnostní akci O koučinku a životě. Pojďme sdílet tipy, co nám v životě pomohlo překonat překážky. To vše u příležitosti neformální oslavy 15. výročí Koučink Centra a narozenin zakladatelky Lenky Zelingrové, která se uskuteční v úterý 11. května od 17 do 20 hodin v Magenta Experience Centre. Těšit se můžete na řadu zajímavých hostů, živé vystoupení české mezzosopranistky Edity Randové a gratulovat přijde i prezidentka BPWCR Lenka Šťastná.

Připojit se můžete i vy z pohodlí domova, a to prostřednictvím Zoomu a linku bit.ly/jduNAoslavu.

Dejte nám vědět, že přijdete

 

Akademie pro začínající podnikatelky
(AWE) je ve své polovině a my jsme velmi rády, že si ženy svou účast v programu užívají a vnímají, že díky svému aktivnímu zapojení se může jejich byznys rychle posunout vpřed. Potvrzuje to i zkušenost jedné ze studentek, kterou vám přinášíme.

 

Náš projekt pro malé ženy jede dál! 
V projektu Anchors for the future (Kotvy pro budoucnost) vytváříme materiály, které budou inspirací, motivací a pomocí dívkám a mladým ženám na jejich cestě profesním i osobním životem.

Musely jste i vy překonat nějaké překážky a stereotypy ve věku, kdy se od mladých lidí čekají velká rozhodnutí, která mohou ovlivnit celý jejich budoucí život?

 

Podělte se o svůj příběh a inspirujte další generaci žen k odvaze, odhodlání, posílení schopnosti řešit problémy, zbavení se strachu z neúspěchu nebo žádosti o pomoc.

Máte kolem sebe mladé ženy ve věku 13-21 let, které jsou již nyní inspirací pro své okolí? Dejte nám o nich vědět!

 

Dívky nepřijímají výzvy, ve kterých se necítí bezpečně – když nemají kotvy. Pojďme jim společně pomoci kotvy najít. Díky vašemu příspěvku na náš transparentní účet 2101662598/2010 můžeme tvořit efektivní vzdělávací materiály, které pomohou jednotlivcům i organizacím věnujícím se práci s mládeží vytvářet prostředí, ve kterém dívky objeví svůj potenciál a cestu k jeho využití.

 

Děkujeme firemním členům za spolupráci na všech zajímavých projektech.

 

Těšíme se na spolupráci s vámi.

 

Tým BPWCR a

 

Lenka Šťastná

prezidentka BPWCR

✉️lenka.stastna@bpwcr.cz

www.bpwcr.cz www.equalpayday.cz

 

Copyright © 2021 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST