≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Buďte vidět a slyšet s BPWCR

 

Svět prochází velkou změnou. Ta nám dává šanci udělat ho lepší, férovější. Pusťte se do toho s námi! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

 

Milé dámy, vážení pánové,

jedna z našich letošních největších akcí Equal Pay Day 2021 je za námi. I v online formátu se nám podařilo přilákat více než 900 žen a mužů, kteří si našli čas a věnovali svou pozornost nejen tématu rovných platů, ale i rovných příležitostí nebo zastoupení žen v rozhodovacích pozicích. Atmosféra, která na akci panovala, byla plná pozitivní energie, odhodlanosti mluvit o tématech, která nemusí být pro každého z nás komfortní, chuti žen podpořit se navzájem. Teď už nezbývá nic jiného, než tuto energii namířit správným směrem a společně v rámci BPWCR aktivně pracovat na tom, aby se věci změnily. Úkol to není jednoduchý, to víme, ale snaha o jeho splnění je klíčová a právě teď je ten správný čas.

 

Svět se totiž vlivem současné situace, ve které se již přes rok nacházíme, změnil víc, než jsme si ochotni v tuto chvíli připustit. Každá změna je ale výbornou příležitostí nastavit nová pravidla, zamyslet se nad novými šancemi, které nám vzniklá situace dává a pokusit se vytvořit svět lepší, svět, ve kterém se bude nám všem lépe žít – z našeho pohledu tedy hlavně svět férovější.

 

Během konference i mentoringu na Equal Pay Day rezonovala ve všech vystoupeních nezbytnost vzájemné podpory mezi ženami. Je to totiž na nás, na ženách, které jsme se dostaly do vyšších pozic, abychom byly inspirací pro další ženy, motivovaly je, aby se nebály a šly si za splněním svého kariérního snu. Přidejte se k nám a podpořme se navzájem, staňte se aktivními členkami a členy a rozvíjejte spolu s námi projekty, které pomáhají zlepšovat prostředí v celém Česku.

 

Chci se stát členkou BPWCR
Zajímá mě firemní členství

 

BPWCR není jen Equal Pay Day. Pracujeme na celé řadě dalších projektů, jejichž cílem je zlepšit postavení a uplatnění žen v Česku. Budeme rády, pokud se i vy stanete jejich součástí. Zapojit se můžete třeba hned.

 

Udělejte si každý čtvrtek od 20:00 čas jen pro sebe a přijměte pozvání k našemu live streamingu BPWCR LIVE, během něhož Katarína Krajčovičová zpovídá inspirativní osobnosti z nejrůznějších oblastí. Ve čtvrtek 15. dubna 2021 se můžete těšit na podnikatelku v oboru financí Lenku Kouskovou.

 

Staňte se “AWE Business mentorkou”
v rámci společného vzdělávacího projektu BPWCR  a Velvyslanectví USA v ČR – Akademie pro začínající podnikatelky Academy for Women Entrepreneurs (AWE). Věnujte 5 hodin svého času začínajícím podnikatelkám, které v rámci studia aktivně pracují na rozvoji svého byznysu. Udělejte dobrou věc a podpořte další ženy na jejich cestě za úspěchem.
Chci být “AWE Business mentorkou”

 

Máte otázky k férovému odměňování žen? 

Zeptejte se expertek systémového projektu 22 % K ROVNOSTI MPSV ČR Lenky Simerské, hlavní gestorky projektu a Petry Sofie Haken, metodičky projektu.

Jak se zeptat? Připojte se do skupiny na LinkedIn, která se proměnila ve virtuální místo ke komunikaci vašich dotazů k rovnému odměňování. Ptát se můžete až do konce dubna!

 

Připojit se ke skupině

 

Mluvíte se svým okolím o výši svého platu? Transparentnost v odměňování mužů a žen je jedním z důležitých témat, které řeší projekt 22 % K ROVNOSTI. Pomozte nám i Vy tím, že se v rámci průzkumu @rovnaodmena anonymně podělíte s Vaší zkušeností ohledně zveřejňování výše platu.

 

Děkujeme firemním členům za spolupráci na všech zajímavých projektech.

 

Těším se na spolupráci s Vámi

Lenka Šťastná, prezidentka BPWCR

a tým BPWCR

 

✉️ lenka.stastna@bpwcr.cz

www.bpwcr.cz www.equalpayday.cz

 

Copyright © 2021 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST