≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Oblastní muzeum a galerie v Mostě

Oblastní muzeum a galerie v Mostě se otevírá veřejnosti!

 

Vážení návštěvníci, pokud nedojde ke změně nedělního vládního rozhodnutí, ve čtvrtek 3. prosince ve 12.00 se otevře muzeum v omezeném režimu na 25% kapacity návštěvnosti. Budou zpřístupněny pouze expozice a výstavy (+ prodej publikací). Ostatní akce (přednášky, workshopy, apod.) jsou až do konce roku zrušeny.

 

.)

Od 3. prosince 2020 bude v recepci muzea v prodeji zcela výjimečná kniha Stanislava Štýse, odborníka na rekultivace po těžbě hnědého uhlí. Cena mimořádné a luxusní knihy je 1 500,- Kč. Kniha „Návraty vypůjčené krajiny“ váží čtyři kilogramy, má 368 stran a jsou v ní zobrazeny proměny hornických oblastí v Ústeckém kraji za poslední desítky let. Obdivuhodná fotografická publikace Stanislava Štýse je profilem Ústeckého kraje od Kadaně po Ústí. Autor v ní zhodnotil sedmdesát let práce, kdy pořídil desítky tisíc fotek. Specializuje se na takzvaná dvojčata – jde o snímky zobrazující krajinu před a po rekultivaci, i během její proměny. Kniha, zatím vychází v nákladu čtyř stovek kusů. Prodej knihy bude v běžné otevírací době muzea, úterý – pátek: 12 -18 hodin, sobota a neděle: 10 – 18 hodin.

 

 

Jitka Klímová

Propagace

Oblastní muzeum a galerie v Mostě

příspěvková organizace

Československé armády 1360

434 01  Most

Mob.: +420 725 007 315

www.muzeummost.cz

 

Dovolujeme si upozornit, že v průběhu akcí budou pořizovány náhodné fotografické a filmové záběry na základě oprávněného zájmu Oblastního muzea a galerie v Mostě, p. o. pro tiskové či obdobné zpravodajství. Informace o ochraně osobních údajů a Vašich právech jsou na www.muzeum-most.cz.

 

Copyright © 2020 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST