≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

INOVAČNÍ CENTRUM ÚK

 

OTEVŘÍT V PROHLÍŽEČI

 

BYZNYS – INOVACE – INSPIRACE – ÚSTECKÝ KRAJ
ICUK NA DOBRÉ ADRESE 
I během července jsme na Vás nezapomněli s pravidelnými novinkami ze světa podnikání a inovací. Novinek se dočkalo i Inovační centrum Ústeckého kraje, přestěhovalo se. Nyní se na nás můžete obrátit osobně na nové adrese Velká Hradební 2800/54, vedle budovy Krajské úřadu Ústeckého kraje. Těšíme se na Vás v nových prostorách, které můžete využít i pro své akce!

Pavel Kováč, manažer pro spolupráci s firmami, ICUK

 

PRŮZKUM U FIREM: NA CO ČERPAT DOTACE V PŘÍŠTÍM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ
Pojďte ovlivnit podobu i obsah dotačních výzev Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost a vyplňte dotazník. Cílem tohoto průzkumu je získat před začátkem programového období 2021 – 2027 informaci o zájmu podnikatelů o aktivity tohoto operačního programu.

Vyplnit dotazník…

 

#ICUK stručně

 

Minulý měsíc přibylo v Česku nejvíc podnikatelů od ledna 2012. Za vysokým číslem  nestojí ani tak počet lidí, kteří se čerstvě vrhli do podnikaní, ale spíše skutečnost, že jich nestandardně málo podnikatelskou licenci zrušilo.

Čerpání pomoci z programu Covid se zvyšuje jen pomalu. Podniky jsou obezřetné a nechtějí se zadlužovat. Podnikatelé ze záručních programů Covid k 3. červenci získali podle dat České národní banky zhruba 10,7 miliardy korun.

Česko je jednou z nejvhodnějších evropských destinací pro výrobní sektor, alespoň podle čerstvého žebříčku realitněporadenské společnosti Cushman & Wakefield. Při posuzování míry rizik pro výrobu je Česko sedmou nejlepší zemí na světě a z Evropy ho předstihlo pouze Německo.

Český startup Advanto plánuje novinku, kdy peníze za odpracovaný den bude možno vybrat již po konci směny. Aplikace má lidem umožnit přístup k odpracovaným penězům, kdykoli budou potřebovat.

 

#ICUK stories

 

SAMOHYB: CHCEME ZŮSTAT V ÚSTECKÉM KRAJI, BÝT INSPIRATIVNÍM ZAMĚSTNAVATELEM A ODVÁDĚT TU DANĚ

Inovativní IT produkty od ústecké firmy Samohyb mají podle mě i kolegů z ICUK velmi slušný potenciál pro růst. Jednatel firmy Michal Čížek vám poví o svých začátcích v podnikání, jak se podniká v IT světě z Ústí nad Labem, anebo co si slibuje od programu ICUK Platinn pro zavedené firmy.
Číst dál…

 

#ICUK pořádá

 

STARTUP GO! GRILL aneb #NOVÝ START
ve
řejné soutěžní prezentace startupů a otvíračka nových prostor

24. 9. 2020 OD 17.30 h.
ICUK SPACE Hradební, Velká hradební 2800/54, Ústí n. L.
„Čerstvé podnikatelské maso“ z inkubátoru ICUK před porotou a veřejností v dalším ročníku ústeckého Dne D, tedy veřejných prezentací začínajících firem z podnikatelského inkubátoru Startup Go! Který podnikatelský projekt přesvědčí porotu, diváky a vyhraje zajímavé ceny? Získá některý startup svého investora?

Vstup na akci, kde se vedle grilování startupů před porotou tradičně grilují i gastronomické dobroty, je zdarma po registraci. Tentokrát poprvé v nových prostorách v ICUK Space Hradební, přijďte to k nám omrknout! Moderuje Aleš Vlk.

 

REGISTROVAT SE NA AKCI

 

#ICUK programy

rozjeďte nový byznys / akcelerujte s námi

 

mentorský program pro akceleraci firem
právě startuje

 

ZJISTIT VÍCE O PROGRAMU

 

MINULÁ ČÍSLA  01   02   03   04   05   06   07   08   09

 

Máte nápad na pomoc či spolupráci?

SPOJTE SE S NÁMI

Sleduj ICUK
jdi na náš WEB
Napiš do ICUKu

 

Sdílej
Tweetuj
Přepošli

 

Copyright © 2020 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST