≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

Inovační centrum Ústeckého kraje

 

OTEVŘÍT V PROHLÍŽEČI

 

BYZNYS – INOVACE – INSPIRACE – ÚSTECKÝ KRAJ
FUN FACTS & REKAPITULACE 2019

Najít si čas na klidnou rekapitulaci roku 2019 je jedním z klíčových manažerských rozhodnutí. Rekapitulují všichni, včetně Billa Gatese nebo portálu Pornhub. Přinášíme trochu od obou z nich. My rekapitulovali úroveň inovací u firem z Ústeckého kraje – a vybrali jsme inovační firmy roku 2019.

Užijte si svátky, díky všem za spolupráci a těšíme se na společný rok 2020.

 

BYZNYS

 

INVESTORSKÁ PREZENTACE – INSPIRUJTE SE ČÍSLY
S některými z vás jsme se v naší spolupráci dostali tak daleko, až došlo na investice. A ne zrovna malé. Chuť investorů na trhu je a chuť některých z vás byznys předat, posunout, nebo moderně „škálovat“, také. Je dobré se na to dobře připravit a veřejně dostupná prezentace pro investory – včetně prospektu akcií společnosti fillamentum – je skvělou inspirací. Připravte sebe i svůj byznys. Ať už jste startup, MSP, nebo korporace.

3D tisk je navíc nekonečně trendy. 

 

5x Z KNIHOVNY BILLA GATESE – VČETNĚ ČESKÉ STOPY

Letos se do výběru zakladatele Microsoftu dostal i Václav Smil, Kanaďan s českými kořeny a jeho dílem (zatím nepřeloženým) – GROWTH. Bez dalších slov, tady je svatá pětice letošní zimy:

1.     Proč spíme – Matthew Walker

2.     Jedno manželství – Tayari Jonesová (Příběh afroamerického páru)

3.     These Truths – Jill Leporeová (O historii USA)

4.     Growth – Václav Smil (Big picture dnešní doby)

5.     Prepared – Diane Tavennerová (Od střední školy až po spokojený život)

Lidé, čtěte.

 

PŘEHLED DOTAČNÍCH TITULŮ – SMĚR INOVACE A PODPORA MSP

Náš kolega Míra Cingl@icuk.cz má široké povědomí o dotačních výzvách – a vybral pro vás ty zajímavé a aktuální. Pusťte se do toho.

Nad rámec pak předejte svým sekretářům a sekretářkám i komplexní přehled všech poskytovatelů a programů podpory pro MSP – dobrodružné vánoční čtení na 52 stránkách.

 

#MADE in ÚSTÍ REGION

 

KDE OSTATNÍ KONČÍ, MY ZAČÍNÁME

Chladiče od společnosti BS, situované jen kousek od areálu dobře chlazeného Březňáka, dělají skvělou službu i v těch nejnáročnějších podmínkách. Najít je můžete v rallyových speciálech, v zemědělských a stavebních strojích, nebo v průmyslu.

27 let zkušeností a řada různých systémů od deskožebrového po MPE trubky vám dá tušit, že tady vyřeší jakoukoliv vaši potřebu. Od auta po sušičku.

 

INOVAČNÍ FIRMY ÚSTECKÉHO KRAJE 2019

TPC INDUSTRY & VIRGIN GRIP
GRATULUJEME

 

INSPIRACE

 

CESTA DO HLUBIN NEJEN ŠTUDÁKOVY DUŠE 

Za mě osobně se jedná o jednu z nejlepších sociálních sond, které můžeme každoročně dostat. Navíc na obrovském vzorku anonymizovaných dat napříč celým světem. Je z ní patrné, jak naše chování ovlivňují politické volby, zápasy Super Bowlu, nebo herní a filmový průmysl. Filmový trend – například „Avengers“ – se tak neodráží jen na speciálních edicích müsli pro děti. Analýza ukazuje naše preference i motivace. Ukazuje ale i to, jak se společnost – tím co vyhledává – radikalizuje. Ukazuje, kam míří marketing.

A v neposlední řade ukazuje společnost – teď myslím Pornhub –  která dobře prodává nejenom svůj core byznys, ale i data, která tento byznys generuje. Dat je totiž spoustu, otázka je, zdali je umíme zpracovat a smysluplně využít. Na to vám dá návod třeba česká KEBOOLA.

 

ICUK pro vaše podnikání

 

Program PLATINN je řešení pro vaši
konkrétní byznysovou výzvu.

 

MINULÁ ČÍSLA  01  02  03  04   05

 

SPOJTE SE S NÁMI

 

PETR FREIMANN
Business Innovation
freimann@icuk.cz
Sleduj ICUK
jdi na náš WEB
Napiš do ICUKu

 

Copyright © 2019 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST