≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

CzechInvest

14. květen 2019 – Startup Brunch Pardubice: Going global with social impact? Jak škálovat sociální podnikání v globálním měřítku, jakou lze očekávat podporu ze strany komerčních i státních subjektů? Tyto a další otázky budou zodpovězeny v průběhu panelové diskuze s Devi Clark. A co víc? Ověř si Business Plán v průběhu individuálních konzultací s Devi. Více informací a registrace zde.

15. květen 2019 – Startup Brunch Ostrava: Learn to scale your business fast and furious! Na akci se dozvíte o specifikách zahraniční expanze nejenom na UK trh, ale i na US trh a další. O své příběhy se s námi podělí startupisté z Moravskoslezského regionu a návštěva z Londýna, Devi Clark. Po diskuzi se můžete přihlásit k individuálním konzultacím Business Plánů s Devi. Více informací a registrace zde.

15. května 2019 – Women Startup Night, Brno. Panelová diskuze plná zajímavých příběhů žen ze startupového prostředí s podtitulem Being a woman as a business advantage? navazuje na úspěšné první vydání v Praze. Potkejte se s ženami, které se nebály začít podnikat a otřást základy doposud mužského světa businessu. Více informací a registrace zde. Na akci jsou pánům dveře otevřené stejně tak.

16. května 2019 – Startup Grind Praha z edice Female Leaders: What can we teach men in Business and vice versa? Panelová diskuze na zajímavé téma s neméně zajímavými řečnicemi. Neváhejte využít i slevový kód na nákup vstupenky: CI20 při registraci zde.

 

Všechny akce proběhnou v angličtině. Více podrobností se dozvíte taktéž v přiložené pozvánce Invitation_Startup Roadshow.

Doufáme, že se společně shledáme alespoň na jedné z výše uvedených akcí 😊

Za startupový tým CzechInvestu,

 

Ing. Karolína Krámková
Projektová manažerka
  +420 296 342 601
+420 725 978 148
karolina.kramkova@czechinvest.org
Štěpánská 15, 120 00 Prague 2
www.czechinvest.org
Copyright © 2019 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST