≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

BUSINESS & PROFESSIONAL WOMEN CR, Z. S.

Milé dámy, vážení pánové,

prosinec je pro mnoho z nás měsícem bilancování uplynulého roku a plánování roku, který přichází. Je pravda, že v současné době je plánování výrazně složitější než v dobách, kdy jsme nic nevěděli o pandemiích, lockdownech a omezeních našich životů. My v BPWCR jsme se v tom ale za poslední dva roky naučily chodit a tak již dnes víme, co nás v roce 2022 čeká.

 

Těšíme se na nové studentky v rámci 2. ročníku Akademie pro začínající podnikatelky, na dubnový Equal Pay Day a na spoustu osobních setkání, která nás zase nabijou energií, dodají nám inspiraci i motivaci.

 

Jsem přesvědčena, že to bude rok šťastný ve znamení dvojek. Dvojka je totiž z pohledu numerologie číslem spolupráce a sjednocování. A to je přesně to, o čem naše projekty jsou.

To vše by nebylo možné bez vaší podpory naší neziskové organizace. Jsme rády, že díky ní můžeme realizovat projekty, které vedou ženy k jejich ekonomické nezávislosti, upozorňovat na témata a problémy, které jsou důležité nejen pro ženy, ale pro celou společnost.

 

Věřím, že řadě z vás budeme moct poděkovat osobně, že se možná uvidíme na akcích, které nás ještě během prosince čekají – ať už online nebo “naživo”.

 

Vaše Lenka

 

Co pro vás máme připraveno? 

 

Čeká nás poslední z letošních networkingových obědů, na který vás srdečně zveme. Uskuteční ve čtvrtek 16. 12. 2021 v krásném prostředí Art Nouveau Palace Hotel.

 

Hostkou bude naše členka, která se jako ambasadorka BPWCR účastnila několika zasedání OSN, Kamila Paličková. Kromě načerpání nových informací a navázání nových kontaktů zažijeme i trochu kultury. Součástí oběda bude totiž exkluzivně autorské čtení Kamiliny nové knihy s názvem „Putování za zvířaty. Jak jsem objevila duši zvířata i tu svou.“ Je tedy opravdu na co se těšit.

 

JDU S VÁMI NA OBĚD

 

Helena Bartošová získala loni cenu ve výši 50 tisíc Kč za nejlepší projekt přihlášený do Akademie pro začínající podnikatelky (AWE), zároveň jí účast v tomto vzdělávacím programu dala spoustu cenných lekcí a podporu ze strany “spolužaček” i mentorek.

 

Už v lednu odstartuje 2. ročník AWE a přihlásit se je možné do 9. ledna 2022.

Proto máte-li vy nebo některá z žen ve vašem okolí chuť začít efektivně pracovat na rozvoji vlastního podnikání, vyplňte přihlášku ještě dnes. Jak se všechny účastnice shodují, studium to není nijak zvlášť náročné a zvládnout je může každá žena. #AWEinCzechia #AWEnergized

 

CHCI SE PŘIHLÁSIT

 

První ambasadorkou 13. ročníku Equal Pay Day roku 2022 je Zuzana Lošáková, ředitelka pro firemní záležitosti společnosti Mars pro střední Evropu.

Chcete vědět proč je MARS již 4. rokem partnerem akce? Proč Marsu dává smysl mít programy na podporu žen a jak funguje jejich firemní kultura, která zapojuje talentované ženy?

Kampaň #HereToBeHeard, kterou Vám představíme, vyslyšela 10.390 hlasů z 88 zemí světa a vytvořila 8 konkrétních doporučení, aby mohlo více žen dosáhnout svého plného potenciálu.

 

V listopadu zakotvily Kotvy v Praze. Všichni účastníci projektu Anchors for Future se sem totiž sjeli, aby posunuli vpřed vzdělávací hru pro dívky a mladé ženy, kterou společně tvoří. Atmosféra byla úžasná a závěrečná večeře na lodi byla jen pověstnou třešničkou na dortu.

 

V prosinci si dáme “volno”, ale v lednu bude dalším setkáním pokračovat projekt Empowering Women 4. O svoje zkušenosti se v pátek 28. 1. 2022 s mentees podělí Corporate Affairs Director Central Europe ve společnosti Mars Czech Zuzana Lošáková a Communication and Corporate Affairs Director GSK Libuše Kyzlinková. Jakým tématům se budou věnovat? “Každý den buďte lepší verzí sebe samé.” a “Změna jako nezbytná součást našich životů a jak ji zvládat.”

Máte ve svém týmu talentované ženy, kterým byste rády pomohly v jejich nových manažerských rolích, nebo je na ně připravit? Stále ještě je můžete do projektu zapojit.

 

VÍCE O PROJEKTU
RÁDA PODPOŘÍM ŽENY Z MÉHO TÝMU

 

V rámci projektu ŽENY, RODINA, KARIÉRA – DOPADY PANDEMIE NA ROVNOVÁHU MEZI PRACÍ A OSOBNÍM ŽIVOTEM V ZEMÍCH VISEGRÁDU, který v Česku ve spolupráci se zahraničními partnery BPWCR implementuje, chceme zmapovat, jak ženy vnímají dopad pandemie na svůj profesní i osobní život.

Proto bychom vás rády poprosily o zodpovězení několika otázek v našem dotazníku, a to do 18. 12. 2021. Děkujeme vám!

 

VYPLNIT DOTAZNÍK

 

Jste úžasní! Prostřednictvím nástroje GIVT a vašeho online nakupování jste naší organizaci přispěli již více jak 18 tisíc Kč. Díky této vaši podpoře můžeme i nadále zprostředkovat vzdělávání a rozvoj ženám, které by si to jinak nemohly dovolit – například v rámci akce Equal Pay Day.

Moc vám za to děkujeme a věříme, že na podporu žen budete myslet i při vašich vánočních nákupech.

Když chceme měnit svět, musíme spolu mluvit. Proto přijměte naše pozvání na online setkání v Kavárně BPWCR. To další se uskuteční v pondělí 13. 12. 2021 a my budeme velmi rády, když se k nám kdykoli v čase od 17 do 19 hodin připojíte.

 

VSTOUPIT DO KAVÁRNY
PŘIHLÁSIT SE 

 

Kdy se můžeme potkat?

 

2. 12. 2021 – Procházka Prahou starobylou gastronomickou, historie pivovarnictví a prohlídka hostince U Fleků

 

13. 12. 2021 – Vánoční Kavárna BPWCR

 

16. 12. 2021 – Networkingový vánoční oběd s Kamilou Paličkovou

 

10. 1. 2022 – Online Kavárna BPWCR

 

20. 1. 2022 – Networkingový oběd BPWCR

 

28. 1. 2022 – Mentoringový program Empowering Women 4

 

DĚKUJEME NAŠIM FIREMNÍM PARTNERŮM

Copyright © 2021 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST