≡≡ MENU

HLAVNÍ PARTNER

SeverniEnergeticka VrskanskaUhelna

HLAVNÍ MENU

BUSINESS & PROFESSIONAL WOMEN CR Z.S.

Milé dámy, vážení pánové,

vždy mě potěší, když kolem sebe vidím ženy, které na sobě chtějí pracovat, hledají nové výzvy, inspiraci k tomu, jak svou kariéru, ale i osobní život posunout kupředu. Na začátku října jsme spoustu takových potkaly na HR days, kde tradičně organizujeme mentoringovou zónu a představujeme metodu speed mentoringu. Během 2 dnů se u mentoringových stolů 24 mentorek z řad našich členek a firemních členů vystřídalo 324 žen, které měly něco společného – chtěly se inspirovat, najít motivaci, možná získat odvahu udělat ve své kariéře další velký krok.

 

Podpora žen na jejich cestě za ekonomickou nezávislostí je pro BPWCR velké téma. Proto každý z našich projektů, každá z našich akcí si kladou za cíl představovat ženské vzory, ale také dodat jim odvahu použít svůj hlas a držet svou budoucnost ve svých rukách.

Inspirovat se můžete na našem tradičním networkingovém obědu v nádherném prostředí Art Nouveau Palace Hotelu. Hostkou bude tentokrát nová členka BPWCR Kateřina Borovanská, CEO společnosti FREYA, která se zaměřuje na B2B byznys v marcom segmentu a nově se věnuje i problematice dat a analytiky. Kateřina založila soutěž Fénix content marketing, která je největším oceněním obsahového marketingu v ČR. A právě díky této soutěži jsme se poznaly. Řeč na obědě bude zejména o marketingových trendech

21. 10. 2021 od 12:00, Art Nouveau Palace Hotel, Panská 12, Praha 1

Vstupné pro členky a jejich hosty 600 Kč

 

CHCI SE POTKAT S KATEŘINOU NA OBĚDĚ >

V pátek 5. 11. 2021  startuje 4. ročník projektu Empowering Women – vzdělávacího projektu pro talentované ženy z firem, které jsou nově na manažerské pozici nebo se na manažerskou roli připravují.

Začínáme mentoringem s Michaelou Hrdličkovou a Petrou Vrbovou.

Firmy mohou do projektu nominovat mentees, které projdou mentoringovým programem, který je určen pro firemní členy BPWCR.

 

CHCI SE ZAPOJIT >

Ve středu 13. 10. 2021 jsme poprvé společně s dívkami ve věku okolo 13 let testovali hru, která vznikla v rámci mezinárodního projektu Anchors for the Future. Atmosféra byla pracovní a zároveň jsme si užily spoustu zábavy.

Testovat budeme ještě jednou! 1. 11. 2021. Tentokrát bychom hru rády otestovaly na starších slečnách – máte ve svém okolí dívku či mladou ženu ve věku od 16 do 21 let, která by se chtěla podílet na vývoji hry? Pojďte s námi hru otestovat do Magenta Experience Center v OC Arkády Pankrác.

 

CHCI TESTOVAT HRU >

Dalším setkáním pokračuje i projekt Mentoring pro ženy z Prahy 4. Na úterý 9. listopadu je připraven mentoring s Hanou Váchovou Kočkovou na téma “Nezapomínejme na kontakt s lidmi a podporujme se”.

CHCI SE REGISTROVAT >

 

Pokud vám chybí motivace, nebo přemýšlíte, zda je mentoring pro vás tou pravou cestou, vězte, že naše akce fungují a dokážou ženy opravdu “nakopnout” tím správným směrem, jako třeba Kristýnu Štorkovou.

Přípravy na Equal Pay Day 2022 jsou v plném proudu!

Abyste se naladili, přečtěte si velmi zajímavý rozhovor s Lenkou Šťastnou v časopise Naše Rodina. Řeč byla o mentoringu, o tom, proč #BPWCR podporuje ženy a jaký význam má ukazovat ženské vzory.

Zajímají vás čísla? Velký přehled informací o pay gap připravil pro Hospodářské noviny projekt 22 % K ROVNOSTI.

Projekt EPD odjel v září na Maltu, kde ho Lenka a Helena v rámci konferenčního programu mezinárodního projektu Smiling představily 14 zástupcům Evropských zemí. Úspěch? Rozhodně ano. V květnu budeme moci výstupy EPD prezentovat na posledním projektovém setkání v Praze.

Máte právě VY na starosti ve firmě HR? 

Baví vás prohlubovat vztahy mezi zaměstnanci aktivitami, které obohatí jejich osobní rozvoj? Chcete originálně podpořit dynamiku vašeho týmu, zažít něco společně?

Objednejte emailem balíčky vstupenek 10+1 zdarma, 15+2 nebo 20+3 zdarma na Equal Pay Day za zvýhodněnou cenu Early Birds do konce roku. Je možné takto vyčerpat letošní budget na vzdělávání.

Přidejte se k firmám jako IKEA, MARS, Uniqa, ČEPS, Allianz, Rossmann, Synlab, Mondeléz, Mary Kay, Essox, DHL Supply Chain, GSK, které každoročně zapojují své aktivní ženy do teambuildingu na EPD.

Celý náš tým slaví a 💛 DĚKUJE ZA VAŠI DŮVĚRU!
Již desítky z Vás si objednaly své vstupenky. To nás nesmírně nabíjí a podporuje v naší práci, vizi a snech, že úspěch a práce sama na sobě je tou nejlepší investicí budoucnosti.

 

CHCI TAKÉ SVOJI VSTUPENKU >

 

PS: Pokud Vás baví podporovat a inspirovat své okolí, vstupenky nabízíme také jako Voucher, který můžete věnovat jako Vánoční dárek 🎄.

 

Zapište si do diářů…

 

21. 10. 2021 – Networkingový oběd s Kateřinou Borovanskou

 

27. 10. 2021 – Literární večer se Zorou Cejnkovou

 

27. 10. 2021 – Procházka se Slow Food – Do SAPY

 

 1. 11. 2021 – Anchors for Future – Testujeme hru

 

 4. 11. 2021 – #Iam Remarkable od Googlu pro členky BPWCR

 

 4. 11. 2021 – Slow procházka Prahou starobylou gastronomickou

 

 5. 11. 2021 – Empowering Women 4 – Mentoring s Michaelou Hrdličkovou a Petrou Vrbovou

 

 8. 11. 2021 – Kavárna BPWCR 

 

 9. 11. 2021 – Mentoring pro Prahu 4 s Hanou Váchovou Kočkovou

 

18. 11. 2021 – Networkingový oběd s Tomášem Drážným

 

13. 12. 2021 – Vánoční Kavárna BPWCR

 

16. 12. 2021 – Tradiční networkingový vánoční oběd

 

Děkujeme firemním členům za spolupráci na všech zajímavých projektech.

 

Copyright © 2021 OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA MOST